Pris er ofte et spørsmål som dukker opp, men som kan være vanskelig å svare nøyaktig på. Derfor legger vi ut litt informasjon her om akkurat dette.

De aller fleste jobber utføres til en fast avtalt pris. Kunden gir oss en oppdragsbeskrivelse pr telefon, mail eller befaring og vi sender et skriftlig tilbud pr mail.

Feilsøking:
Dersom du har feil på anlegget og trenger hjelp til å finne ut av hva som er problemet sender vi en serviceteknikker som fakturerer iht tidsbruk.

Ventilasjonsrens:

Balansert ventilasjon

  • Rens av ventilasjonskanaler og aggregat i en vanlig enebolig (opp til 200m2) gjøres til fastpris på kr 3790,- ink mva.

Sentralavtrekk

  • Rens av ventilasjonskanaler og sentralavtrekksmotor i et hus eller leilighet gjøres til fastpris på kr 2490,- ink mva.

Luftmengdemåling og innregulering:

Vi måler og justerer luftmengden i alle rom. Vi forsøker få verdiene så riktig som mulig iht kravene i TEK17 (mulighetene for justering varierer fra aggregat til aggregat) Kunde mottar rapport etter endt oppdrag.
Kr 3.790,-

Luftmengdemåling/innregulering og ventilasjonsrens (pakkepris) 5.900,-

Bor du i et borettslag eller sameie og det skal renses/måles hos alle kan du kontakte oss for et godt tilbud.

Installering av balansert ventilasjon:
Dette gjøres alltid til en fast avtalt pris. Vi kommer på en gratis befaring og/eller får tegninger og gir deg et tilbud på jobben.