Ventilasjonsrens/Kanalrens

For å kunne opprettholde ett godt og sunt inneklima er man avhengig av at bo-enheten blir riktig ventilert.
Forurensede ventilasjonsanlegg gir redusert luftkvalitet og kan utgjøre en hygienisk risiko i tillegg til at man får en dårligere energiøkonomi og får økt fare for brann og brannspredning.

Vi vet med sikkerhet at forurensede luftekanaler kan bidra til astma og andre luftveisproblemer.

Dersom man har installert ventilasjonsanlegg er det viktig at disse har optimal lufttransport gjennom kanaler, filter og vifter. Lufttransporten i et ventilasjonsanlegg reduseres i takt med avsetninger på kanalene og vifteblad. Kapasitetsreduksjoner på opptil 50% kan forekomme relativt tidlig. Tidsfrekvensen avhenger av dimensjonering, kapasiteter, miljø og hvor eksponert et ventilasjonsanlegg er for økt påvirkning av forurensning i sin geografiske beliggenhet eller miljøet anlegget benyttes i.

Før man har sett noen av disse kanalene selv er det ofte vanskelig å forstå den fulle konsekvens av hva mange beboere/ansatte puster inn. Det er først når systemet har blitt renset at man blir klar over det.

Vi anbefaler at det bør være en vedlikeholdskontroll av ventilasjonskanaler og anlegg i boliger/leiligheter hvert 4-5.år. Da det gjelder idustri og næringsbygg annbefaler vi kontroll hvert 3 år.

Rens av ventilasjonskanalene i en «normal» enebolig er gjort på 1-2 timer og skjer uten at det krever noen særlig arbeid for deg verken før eller etter vi har vært der. Dersom det mot formodning skulle komme noe støv ut i huset/leiligheten fjerner vi dette før vi drar.

Kontakt oss gjerne for en gratis befaring etterfulgt av et tilbud på rens av din bolig.

Balansert Ventilasjon

Går du med byggeplaner eller planer om å renovere/oppgradere huset ditt?
Moe ventilasjon er eksperter på ventilasjon og da spesielt balansert ventilasjon fra Flexit. Vi leverer og monterer ventilasjon for alle typer hus og leiligheter.
Vi er en Flexit partner, en tittel vi er veldig stolte av og som er en trygghet for deg som kunde, vi har tett dialog med Flexit som er produsent/leverandør og kurses stadig for å holde et høyt faglig nivå på det vi driver med.

Hos oss er befaring gratis, avtalt pris og tid en selvfølge og resultatet alltid bra! Kontakt oss i dag for et pristilbud på et komplett Flexit balansert ventilasjonsanlegg

Luftmengdemåling og innregulering

Luftmengdemåling og innregulering er noe av det viktigste du bør koste på ditt ventilasjonsanlegg. Vi måler luftmengden i alle rom og justerer dette iht prosjektering og kravene i Tek17. Vi ser ofte at ventiler blir justert på og de fleste er ikke klar over hvor mye noen omdreininger på en ventil kan ha å si for luftmengden. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Sentralavtrekk

Sentralavtrekk er et system med en felles viftemotor som trekker fra både bad/våtrom og kjøkkenviften din. Selve viftemotoren er ofte plassert på loft eller i kjøkkenskapet over ventilatoren. Vi kan levere nytt sentralavtrekksystem, rense og opptilmalisere ditt gamle eller bytte ut enkeltdeler som trenger utskiftning.

Sentralstøvsuger

Vi leverer nye sentralstøvsugere og tilbyr service på gamle.

Kjøkkenventilator

Skal du pusse opp kjøkkenet trenger du du en ny kjøkkenvifte. Her møter du et hav av muligheter og det er lett å velge feil. Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg finne riktig ventilator som passer til det systemet du har.

Service

Har du problemer med ditt ventilasjonsanlegg kan vi hjelpe deg! Vi utfører service på de fleste ventilasjonsanlegg. Ta kontakt for å avtale tid.

Filterbytte

Trenger du filter kan vi levere eller bytte filtrene for deg. Vi har filter til alle boligaggregater fra Flexit og til de fleste industrianlegg fra alle leverandører.

Salg av ventilasjonsdeler/materiell

Skal du fikse/montere ventilasjon selv? Vi kan levere komplette anlegg eller enkeltdeler til deg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!